gastenboek-1

Gastenboek

Wij stellen het zeer op prijs als u uw ervaringen bij Mien Toentje zou willen delen. Klik op de knop om een bericht achter te laten in het gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
4 berichten.
Cindy Zonneveld heeft geschreven op 03/05/2022
Wat een paradijsje! Na een lange wandeling op het PieterPad werden wij gastvrij ontvangen in jullie mooie vakantiehuisje. Wat een heerlijk plekje om op adem te komen en te genieten van de rust en vogels in jullie tuin! Het huisje is van alle gemakken voorzien. Nogmaals dank voor de heerlijke maaltijd die jullie ons serveerden en die wij in ons huisje opgediend kregen. De zoete aardappelsoep, asperges met zalm en frietjes en de appelflap toe hebben ons zeer goed gesmaakt.
ANITA DRAYER heeft geschreven op 23/02/2022
Sorry voor de veel te late reactie maar wat hebben we het naar onze zin gehad in jullie prachtige tuinhuis!! Geweldige service en super gastvrij.
Dieuke Joosten heeft geschreven op 12/07/2021
Dank je wel Elisa en Dunja voor de gezellige overnachting in Mien Toentje in mei 2021. Hierdoor was ik echt even weg uit de hektiek van het dagelijkse leven. s'Avonds genoten van de heerlijke vegetarische maaltijd. s' Ochtends, na een lekkere warme douche, een leuke ochtendwandeling gemaakt direct vanuit het leuke huisje. Daarna een zalig ontbijt. Echt een plekje om terug te komen en wat langer te blijven.
Theo en Irma heeft geschreven op 06/07/2021
Op zaterdag 21 maart samen met Irma een nachtje naar Chambre d’hotes. Het was maar één nachtje, maar het gaf toch een heerlijk vakantiegevoel. Een warm welkom, vriendelijke gastvrouwen, een knus en mooi ingericht vakantiehuisje, mooie omgeving, veel mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. En wil je een keer winkelen: Nijmegen en Kleve zijn niet ver weg. Maar ook de inwendige mens kwam aan zijn trekken: heerlijk diner in een huiselijke omgeving en een uitgebreid ontbijt die je kunt nuttigen wanneer je wilt. Kortom: een aanrader ( ook voor een langer verblijf). Theo en Irma

gastenboek-2
gastenboek-3
gastenboek-4