header-bg

Omgeving

Natuur

Onze B&B is gelegen in Leuth in de Ooijpolder. Vanuit de B&B in de achtertuin heb je uitzicht op de kerk van Zyfflich (Dld.) en de beboste Duivelsberg op de stuwwal bij Beek-Ubbergen waar je mooie wandelingen kunt maken. Als je geluk hebt kun je in onze tuin onder andere de sperwer, bonte specht, havik, boomklever en ooievaar zien. En in de avond vleermuizen en verschillende uilen.
Voor de grotere natuur kun je in de Millingerwaard terecht, met naast veel watervogels ook Konikpaarden en Galloway-runderen.

Recreatie

Gelegen aan het Pieterpad kan er in de omgeving uiteraard uitstekend gewandeld worden. Zowel vanuit de B&B in Leuth en naast de Duivelsberg ook bijvoorbeeld bij de Hatertse vennen, de Mookerhei en het Reichswald net over de grens.
Voor fietsers is de stuwwal bij Beek een geliefde plek om hun klimcapaciteiten te oefenen.
Voor strandplezier kun je terecht in het vlakbij gelegen Wylerbergmeer of bij de Bisonbaai bij Ooij. Rust en verkoeling kan natuurlijk ook gezocht worden aan één van de vele Waalstrandjes. Ten zuiden van Nijmegen kunnen de waaghalzen terecht op de waterskibaan in de Beerendonck, waar je behalve kunt skieen en zwemmen ook kunt gaan golfen of naar de sauna.

Nijmegen

Op minder dan 10 km ligt de oudste stad van Nederland; gesticht door de Romeinen als Noviomagus, maar nu bekend als Nijmegen. Geniet van het oude centrum en de Waalkade en loop in de zomer door naar het festival de Kaaij onder de brug.
Lekker winkelen, een terrasje pakken op een van de pleinen en dan speciaalzaakjes afstruinen in de Lange Hezelstraat (oudste winkelstraat Ned.). Ook de musea het Muziem en De Bastei zijn een bezoek waard.

bisonbaai
millingerwaard-verdronken-bomen
hatertse-vennen